Ми вже домовилися - надійшли чудові новини з парламенту
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми вже домовилися - надійшли чудові новини з парламенту

Ми вже домовилися - надійшли чудові новини з парламенту
Джерело:  interfax.com.ua

Спікер українського парламенту Дмитро Разумков поділився з українцями важливими новинами - він наголосив, що в ході позачергового засідання Верховної Ради 13 квітня нардепи голосуватимуть за законопроєкти без обговорень, за винятком змін до бюджету і проєктів постанов про скасування рішення про відкриття ринку землі. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Швидше за все, питання бюджету буде обговорюватися і питання про скасування постанов. Інші питання: була домовленість голосувати без обговорень з тим, щоб якомога швидше їх розглянути, прийняти, щоб вони почали працювати як закони на користь українського народу", - розповідає Дмитро Разумков.

Спікер ВРУ також вирішив нагадати, що в Раді зареєстрували 13 проєктів про скасування рішення про обіг земель сільськогосподарського призначення, що дозволяє запустити ринок землі. Ці постанови блокують підписання законопроєкту.

Окрім того, Дмитро Разумков наголосив, що нових випадків захворювання коронавірусом серед народних обранців немає, але є частина таких, які перебувають на самоізоляції, бо мали контакти з хворими. За його словами, деякі хворі нардепи вже одужали, і висловив надію, що найближчим часом вони повернуться на роботу.

Як відомо, 10 квітня очільник парламенту Дмитро Разумков розповів, що позачергове засідання Верховної Ради заплановане на 14:00 13 квітня. Однак в українських медіа пізніше з'явилася інформація, що ще одне позачергове засідання Верховної Ради може відбутися 15 квітня.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, в українському парламенті заявили, що вже знайшли спосіб, як впоратися з 16 тисячами поправок до так званого "антиколомойського" закону. У ВРУ зазначають, що розгляд усіх поправок буде відбуватись за 119 статтею регламенту. Усі найважливіші подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?