Ми вже готові: Зеленський виступив з новою обіцянкою
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми вже готові: Зеленський виступив з новою обіцянкою

Ми вже готові: Зеленський виступив з новою обіцянкою
Джерело:  online.ua

14 квітня глава держави Володимир Зеленський провів телефонні переговори з президенткою Естонської Республіки Керсті Кальюлайд. Український лідер наголосив на необхідності міжнародної координації зусиль для протидії пандемії коронавірусу та боротьби з її наслідками, зокрема в економічній та соціальній сферах. Окрім того, Володимир Зеленський побажав своїй колежанці міцного здоров’я та сил для подолання цієї кризи. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

"Знаю, що днями Естонія організувала онлайн-хакатон з пошуку цифрових рішень для боротьби з пандемією COVID-19. Ця інноваційна ініціатива щодо «цифрового» реагування на сучасні виклики є вчасною та корисною. Переконаний, вона знайде підтримку і в Україні", - підкреслив український лідер.

Окрім того, зазначається, що Керсті Кальюлайд привітала президента України з реформами, які просуваються попри поширення коронавірусу, особливо з ухваленням закону про ринок землі. Вона додала, що очікує успішного розгляду законопроекту про банківську діяльність та зауважила, що Естонія бачить поліпшення бізнес-клімату в Україні, покращення у роботі правової системи та значне зменшення корупції на вищому рівні. Окрім того, політикиня наголосила, що інвестори із Естонії зацікавлені в українських проектах.

"Ми маємо багато реформ і багато законопроектів для пришвидшення економічного зростання. Через коронавірус деякі з них були відкладені, але ми не зупиняємось у нашому прагненні реформувати Україну. Ми готові боротися за кожен долар і раді бачити естонських інвесторів в Україні", - пообіцяв український лідер.

Також Зеленський висловив подяку за традиційну підтримку з боку Таллінна суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Зеленський попросив народ з розумінням поставитися до нових обмежень, адже коронавірус — це страшна небезпека і її масштаби важко переоцінити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?