Ми задоволені: Зеленський розповів про розмову з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми задоволені: Зеленський розповів про розмову з Путіним

Ми задоволені: Зеленський розповів про розмову з Путіним
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Президент України Володимир Зеленський відповів на питання про телефонні переговори з російським державним лідером Володимиром Путіним. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За словами президента, головною темою розмови стало повернення з боку РФ захоплених українських кораблів ВМС.

"Ми задоволені, що до нас повернулися наші кораблі. Насамперед, ви знаєте, що повернулися політв'язні та моряки. Але ми обговорили, що немає всього технічного обладнання, яке було. Ми проговорили з президентом, щоб Росія повернула нам усе, що було до цього, але можна й більше. Але хоча б наше", - пояснив Зеленський.

Нагадаємо, український лідер наразі перебуває в Естонії з одноденним офіційним візитом. Питання йому поставили під час пресконференції, яка пройшла спільно з головою республіки Керсті Кальюлайд.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Офісі президента України нещодавно підтвердили теми телефонних переговорів Зеленського та Путіна. Окрім того, державні лідери обговорили газове питання. Йдеться про тристоронні переговори про транзит, що тривають у форматі Україна-Росія-Євросоюз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?