Ми зобов’язані це зробити: США виступили з новою шокуючою пропозицією щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми зобов’язані це зробити: США виступили з новою шокуючою пропозицією щодо України

Ми зобов’язані це зробити: США виступили з новою шокуючою пропозицією щодо України
Джерело:  online.ua

Права рука Дональда Трампа та державний секретар США Майк Помпео запропонував провести розслідування стосовно можливого втручання України в президентські вибори США 2016 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Reuters".

У Помпео поцікавилися, "чи варто Штатам розслідувати звинувачення України у втручанні у вибори?".

"Кожен раз, коли з’являється інформація, яка вказує на те, що в будь-який момент, будь-яка країна втручалась в американські вибори, ми не лише маємо право, ми зобов’язані виявити це", - відповів Помпео, однак власне слова "Україна" він не вжив.

Держсекретар наголосив, що навіть пропозиція втрутитись має бути розслідувана. Агентство новин нагадує, що слова держсекретаря суперечили його ж оцінці розвідданих, які свідчили, що саме Росія втручалась у вибори 2016 року.

Варто зазначити, що раніше американський лідер Дональд Трамп та його адвокат Рудольф Джуліані намагались шукати докази втручання України у президентські вибори США 2016 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, скандальні американські бізнесмени Лев Парнас і Ігор Фруман, які підтримували ділові зв’язки з адвокатом Трампа Рудольфом Джуліані, н амагалися встановити контроль над НАК Нафтогаз Україна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?