Ми зробимо все - Кабмін раптово звернувся до команди Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми зробимо все - Кабмін раптово звернувся до команди Путіна

Ми зробимо все - Кабмін раптово звернувся до команди Путіна
Джерело:  online.ua

В Кабінеті міністрів звернули увагу на те, що вже 7 рік поспіль, починаючи з незаконної окупації Криму та частини Донецької і Луганської областей, команда очільника Кремля Володимира Путіна безсоромно порушує усі норми міжнародного права. За словами представників уряду, українців дискримінують на цих територіях та нав’язують російське громадянство. Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України наголосило, що яскравий приклад цьому – підписання главою РФ указу про позбавлення громадян України можливості володіння землею в тимчасово окупованому Криму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

"Перебування в заручниках дає право на виживання, але те, що робить окупант позбавляє наших громадян й цього. Росія, вкотре порушуючи норми Женевських та Гаазьких конвенцій, всіляко пригнічує громадян України, позбавляючи прав на своє власне майно", - заявили в уряді.

Окрім того, наголошується, що під егідою Мінреінтеграції створюється Національний центр документування фактів порушень прав і свобод людини. Варто звернути увагу на те, що це стосується порушення майнових, особистісних прав тощо. Що важливо розуміти, зібрані центром факти стануть підґрунтям для захисту прав і свобод як в судах України, так і в міжнародних судових інстанціях.

"Ми зробимо усе, аби допомогти людям притягнути до відповідальності злочинців, – будь це країна-агресор або конкретна особа. Жодні дії, направлені на привласнення майна, не повинні лишитись безкарними", – звернулося з попередженням до команди Володимира Путіна українське відомство.

Варто зазначити, що нещодавно Україна терміново звернулася до генсека ООН та офіційно заявила про ігнорування офіційною Москвою міжнародного права, продовження насильницької паспортизації та інших репресій проти мешканців тимчасово окупованого Криму.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що лідери ЄС терміново зберуться через Україну - їхня зустріч відбудеться уже 19 червня. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?