Microsoft повідомила невтішну новину для любителів Windows
Категорія
Технології
Дата публікації

Microsoft повідомила невтішну новину для любителів Windows

Microsoft повідомила невтішну новину для любителів Windows
Джерело:  online.ua

Корпорація Microsoft нагадала користувачам Windows про своє рішення щодо підтримки однієї з минулих версій операційної системи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт

Фахівці не будуть займатися Windows 7 вже з 14 січня 2020 року. Йдеться про припинення оновлення та технічної підтримки.

Загалом це свідчить про те, що користувачі цієї операціонки будуть тримати її на своїх комп'ютерах на власний страх та ризик. Система втратить значний сегмент свого захисту без оновлень, а у разі проблем люди не зможуть звернутися до технічного відділу.

У Microsoft додали, що Windows 7 можна встановити та навіть активувати, але представники корпорації не радять цього. Вони вважають, необхідно переходити на Windows 10.

Нагадаємо, Windows 7 вийшла восені 2009 року. Тоді ж виробники оголосили, що підтримуватимуть операціонку 10 років.

"Сімка" здобула велику популярність у користувачів, на відміну від невдалих проєктів Windows Vista й Windows 8.

Як повідомляв ONLINE.UA, засновник Microsoft Білл Гейтс став "таємним Сантою" для випадкової 33-річної американки. Вона отримала від мільярдера 37 кілограмів подарунків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?