Microsoft випускає нову операційну систему Windows 10X
Категорія
Технології
Дата публікації

Microsoft випускає нову операційну систему Windows 10X

Microsoft випускає нову операційну систему Windows 10X
Джерело:  online.ua

Технологічний гігант Microsoft робить усе можливе, аби регулярно тішити своїх користувачів корисними новинками. Так, ще в 2019 році компанія неочікувано для всіх заявила про випуск нової операційної системи Windows 10X для двохекранних пристроїв власного виробництва. Однак трошки пізніше представники корпорації повідомили, що першими нову систему отримають все ж одноекранні ґаджети. Лише нещодавно мережеві інсайдери заявили про готовність релізної версії ОС, а також розповіли, коли ж нарешті на ринку з'явиться довгоочікувана новинка від Microsoft. За словами анонімних джерел, наразі збірка 202XX Windows 10X перебуває на етапі тестування і доступна лише для співробітників Microsoft. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Windows Latest.

Інсайдерам також вдалося дізнатися, що фінальна версія нової операційної системи буде вперше представлена на початку 2021 року. Окрім того, наголошується, що продажі ноутбуків під управлінням Windows 10X стартують вже навесні. Список моделей, які першими надійдуть у продаж, поки ще не опублікований.

"Windows 10X – це полегшена версія Windows 10, яка базується на платформі Windows Core OS з уніфікованими драйверами і без початкової підтримки додатків Win32. Однак, завдяки сервісу Microsoft Cloud PC, заснованому на технологіях Azure, підтримка настільних додатків буде доступна користувачам нової ОС. Крім того, Windows 10X отримала оновлене меню "Пуск" без плиток і модифікований інтерфейс з округленими кутами вікон", — йдеться в повідомленні видання.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно корпорація Microsoft заявила про те, що запатентувала технологію створення голосових чат-ботів за допомогою інформації про реальних людей та їхні біологічні параметри. Згідно з останніми даними, патент отримав назву "Creating a Conversational Chatbot of a Specific Person" (Створення розмовного чат-бота конкретної особи). Цю ідею вже розкритикували багато експертів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?