Мільярдер Рей Даліо розкрив 3 головні секрети багатства
Категорія
Економіка
Дата публікації

Мільярдер Рей Даліо розкрив 3 головні секрети багатства

Мільярдер Рей Даліо розкрив 3 головні секрети багатства
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий мільярдер Рей Даліо, який є засновником одного з найбільших у світі хедж-фондів Bridgewater Associates, не забуває нагадувати усім проте, що б агатий не той, хто багато заробляє, а той, хто знає як потрібно поводитися з грошима. Цього разу він вирішив поділитися трьома головними секретами багатства.

Джерело: CNBC

За словами бізнесмена, в першу чергу, вам потрібні їжа та житло, потім потрібно дізнатись про гроші.

Три головні секрети багатства

  • Гроші потрібно заробляти. На думку багатьох людей, це занадто банальна порада, однак без неї ніяк.

  • Гроші потрібно заощаджувати. За словами мільярдера, вміння відкладати гроші є не менш важливим, ніж вміння заробляти. Вкрай важливо чітко розуміти потребу своїх витрат та фінансові цілі, до яких ви прагнете.

  • Гроші потрібно інвестувати. І накінець, Рей Даліо як інвестор, радить вкладати гроші в різні активи, щоб вони почали працювати на вас. Як стверджує бізнесмен, просто поклавши гроші вдома, ви їх знецінюєте. Адже існує інфляція та девальвація валюти.

"Фінансова грамотність важлива з тих причин, що й важливі гроші. Так ви можете заощаджувати, бути у безпеці, задовільняти свої базові потреби... коли ви молодий, чи коли піклуєтеся про родину. Це інструмент, який дасть вам те, чого ви хочете від грошей", – наголосив Рей Даліо.

Що потрібно знати про Рея Даліо

Рей Даліо став інвестором ще змалечку – у 12 років він за 300 доларів купив акції авіакомпанії Northeast Airlines і отримав втричі більше. У дорослому віці він почав працювати на фондових біржах, після чого заснував власну компанію Bridgewater, яка стала найбільшим хедж-фондом у світі. Наразі бізнесмен володіє понад 20 млрд доларів - це підтверджують дані Forbes.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?