Міністр Кабміну дав нову гучну обіцянку українцям
Категорія
Політика
Дата публікації

Міністр Кабміну дав нову гучну обіцянку українцям

Міністр Кабміну дав нову гучну обіцянку українцям
Джерело:  online.ua

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет дав публічну обіцянку інформувати суспільство щодо внутрішньої роботи уряду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку посадовця у Facebook.

За його словами, інформувати він планує підписників в Instagram.

"Буду в своєму Інстаграмі щодня викладати замальовки про внутрішню кухню Кабміну", - підкреслив Дубілет.

Цікаво, що коментатори мають дуже різні думки щодо цієї пропозиції. Деякі користувачі заявили, що підпишуться обов'язково, але інші почали питати - чи не простіше було б поставити одну камеру і транслювати засідання.

Нагадаємо, Дмитро Дубілет - бізнесмен та співзасновник проекту Monobank. Це перший у державі мобайл-онлі банк. Він був призначений на згадану посаду 29 серпня. У той самий день оновлена Верховна РАда затвердила кандидатуру прем'єрміністра, який презентував власну урядову команду.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий прем'єр Олексій Гончарук оголосив про скасування традиції транслювання у прямому етері кожного засідання уряду. Він заявив, що представники Кабміну будуть організовувати брифінги після зборів для інформування журналістів і, відповідно, суспільства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?