Міністр культури Бородянській запропонував владі цікаву ідею
Категорія
Культура
Дата публікації

Міністр культури Бородянській запропонував владі цікаву ідею

Міністр культури Бородянській запропонував владі цікаву ідею
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський пропонує, що в Україні необхідно ввести обмеження на володіння громадянами РФ українськими ЗМІ та участь у них російського капіталу. З даною заявою він виступив на Форумі єдності у Маріуполі, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Ми маємо ввести обмеження на володіння засобами масової інформації російськими громадянами або використання російського капіталу для фінансування чи участі у ЗМІ", - сказав він.

На його думку, необхідно ввести обов'язкову реєстрацію або ліцензування, залежно від обмеженості ресурсу, для різних видів медіа. Також він анонсував введення до юридичного поля "поняття та критеріїв маніпулювання громадською думкою".

"Ми також по-іншому захищатимемо представників медіа не тільки юридично, а й фінансово", - додав він.

Варто нагадати, що 26 вересня Національна Рада з питань телебачення і радіомовлення не продовжила ліцензію регіональним мовникам каналу "112-Україна", власником якого є депутат від "Опозиційного блоку" Тарас Козак, давній соратник Віктора Медведчука.

Нагадаємо, що новий уряд України  вже встиг встановити  європейський рекорд. Він став наймолодшим за віком міністрів серед усієї Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?