Мінкульт відреагував на плани відкрити покерний клуб в Будинку профспілок
Категорія
Україна
Дата публікації

Мінкульт відреагував на плани відкрити покерний клуб в Будинку профспілок

Мінкульт відреагував на плани відкрити покерний клуб в Будинку профспілок
Джерело:  online.ua

29 січня очільник Міністерства культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко офіційно повідомив, що вже направив запит до керівництва Федерації профспілок України щодо інформації про ймовірне відкриття покерного клубу в Будинку профспілок на Майдані, який був штабом Революції Гідності. За словами міністра, новина про те, що у Будинку профспілок на Майдані мають намір відкрити покерний клуб, його "шокувала, в першу чергу, як громадянина". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис посадовця в  Telegram.

Олександр Ткаченко звернув увагу українців та влади країни на те, що пам’ять про трагічні події Євромайдану, коли там під час пожежі загинули люди, повинна обов'язково бути збережена, а меморіальний спадок має бути вшанований достойно.

"Звістка про те, що у Будинку профспілок на Майдані збираються відкрити покерний клуб, шокувала. У першу чергу, як громадянина. У будівлі, де під час Революції Гідності був штаб Майдану. Там, де під час пожежі загинули люди. Пам’ять про трагічні події тих днів має бути збережено, а меморіальний спадок вшановано достойно. Стурбований такими діями і рішеннями. Очевидно, що для «спортивного покеру» там не місце. Міністерство культури та інформаційної політики вже направило запит до керівництва Федерації профспілок України, щоб ретельно розібратися у ситуації. У випадку, якщо факт буде доведено – МКІП робитиме усе залежне, аби не допустити розміщення у Будинку профспілок будь-яких розважальних закладів", — йдеться в повідомленні очільника Мінкульту.

Нагадаємо, що нещодавно журналісти із "Слідство.Info" дізналися про те, що в підвалі Будинку профспілок хочуть відкрити "клуб спортивного покеру". За їхніми словами, клуб має ознаки підпільного казино, де гратимуть на гроші. Окрім того, вдалося з'ясувати, що Федерація профспілок віддала в оренду підвальне приміщення площею близько тисячі квадратів понад півтора року тому. Договір оренди розрахований на 10 років.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мовний омбудсмен Тарас Кремінь прокоментував скасування нового українського правопису.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?