Міноборони РФ підготувало військових в Криму до екстрених бойових дій
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони РФ підготувало військових в Криму до екстрених бойових дій

Міноборони РФ підготувало військових в Криму до екстрених бойових дій
Джерело:  online.ua

Російські військові за вказівкою президента РФ Володимира Путіна продовжують посилювати бойову підготовку в окупованому Криму. Напередодні на території українського півострова біля берегів Чорного моря були проведені спеціальні навчання з організації екстреної підготовки кораблів до бою і походу. Підготовка російських військових до бойових дій проходила на кораблях Чорноморського флоту в окупованому Севастополі і Новоросійську - особовий склад бойових постів і командних пунктів кораблів окупантів відпрацювали екстрений вихід з пункту базування і ведення бою проти засобів повітряного нападу противника. Подробиці бойової підготовки російських військових в окупованому Криму повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Міноборони РФ.

"Проведено спеціальне корабельне навчання «Заступ корабля в бойове чергування». Мета навчання - відпрацювання дій особового складу бойових постів і командних пунктів кораблів при здійсненні екстреного виходу з пункту базування, веденні бою проти засобів повітряного нападу противника, а також перевірка організації приготування кораблів до заступлення в бойове чергування. Навчання пройшло у всіх корабельних з'єднаннях флоту", - повідомила пресслужба Міноборони РФ.

Важливо відзначити, впливовий американський політик і колишній командувач Збройними силами США в Європі Бен Ходжес неодноразово попереджав, що російський глава Володимир Путін захопив український Крим і побудував там Керченський міст, щоб вести військові операції в усьому світі. Дана споруда повністю заблокувала Азовське море і стала "петлею на шиї" України, але якщо з його допомогою Путін отримає доступ до інших районів Чорного моря, то міст стане "зашморгом" для всього Заходу. Генерал переконаний, що Росія буде застосовувати силу в Чорноморському регіоні, і якщо сьогодні не зробити так, щоб Путін відчував себе вразливим, кожен раз, як тільки він прокидається, то він продовжить розхитувати Захід, а українські Маріуполь і Бердянськ опиняться в серйозній небезпеці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський озвучив ризики великої війни з Росією- він вважає, що якщо Путін нападе на Україну з боку Криму, то доведеться воювати за українські території не тільки чоловікам, але і жінкам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?