Міноборони РФ зняло відео про дементорів і кадетів на підтримку фігуристки Валієвої
Категорія
Спорт
Дата публікації

Міноборони РФ зняло відео про дементорів і кадетів на підтримку фігуристки Валієвої

Міноборони РФ зняло відео про дементорів і кадетів на підтримку фігуристки Валієвої
Джерело:  online.ua

Вихованці Ставропольського президентського кадетського училища зняли відеоролик на підтримку російської фігуристки Камілі Валієвої, яка посіла четверте місце в одиночному катанні на Олімпіаді в Пекіні після гучного допінг-скандалу.

Джерело: YouTube-канал Міноборони РФ

Міноборони РФ зняло відео з дементорами, щоб підтримати Валієву

У відеоролику можна побачити маленьку фігуристку, на яку прямо на льоду нападають злі сили, схожі на дементорів із всесвіту Гаррі Поттера. Вона налякана та не знає, що робити, однак на її захист стають кадети, які оточують юну спортсменку та дають відсіч "ворогам".

За словами очільниці Федерації фігурного катання Ставропілля Галини Мішанкіної, цей ролик ствоили на прохання регіонального управління Міноборони РФ. Вона також пояснила, що дівчинка у ньому символізує скандальну фігуристку Камілу Валієву, а її захисники – Росію.

Це найталановитіша спортсменка у фігурному катанні за останні 15 років точно. І дуже хочеться, щоб цей талант продовжував радувати нас і надалі. Не хочеться думати про те, що у людям, які цілеспрямовано намагалися вибити її з колії, це вдалося, — додає Мішанкіна.

Як уже згадувалося раніше, 17 лютого 15-річна Каміла Валієва посіла на Олімпіаді четверте місце у особистому заліку. Під час виступу прокату довільної програми фігуристка двічі впала. Російська сторона продовжує усіх запевняти, що це сталося винятково через психологічний тиск, з яким дівчинка зіштовхнулася під час допінг-скандалу.

Як користувачі мережі реагують на відео кадетів Міноборони РФ:

  • Імперія зла в чистому вигляді;

  • Російські військові захищають Камілу Валієву від проклятої WADA, намагаючись відібрати ліки у діда;

  • Це капець ... У якому мозку це могло народитися??? Вони ж це затвердили з кимось, зняли;

  • Чому не з автоматами? Якось несерйозно;

  • Вони просто хворі - жах мати таких сусідів;

  • Як вони хочуть цих золотих медальок, як вони хочуть, щоб їх всі боялися.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?