Міноборони розкрило план інформаційної атаки РФ щодо Бахмуту
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони розкрило план інформаційної атаки РФ щодо Бахмуту

Міноборони розкрило план інформаційної атаки РФ щодо Бахмуту
Джерело:  online.ua

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила про створення росіянами нової інформаційної атаки з метою змусити українців сумніватися у військовому керівництві країни.

Джерело: Ганна Маляр

Зміст інформаційної атаки

Ганна Маляр розповіла про механізм нової ІПСО ворога.

За її повідомленням, спершу запускається велика кількість нібито інсайдерської інформації про “суперечності між військово-політичним керівництвом” щодо рішень по Бахмуту.

Тобто про те, що начебто Президент, Залужний і Сирський мають різні позиції щодо рішень по Бахмуту. Це не так, – прокоментувала заступниця міністра оборони.

До інформаційної атаки також залучається:

  • дискредитація особисто Командувача сухопутних військ,

  • створення політичних підтекстів воєнних рішень,

  • нав’язування ідеї, що українське командування не дбає про життя солдатів.

Насправді все навпаки. Про що свідчить співвідношення загиблих – в них у декілька разів вище, та тактика бойових дій, – сказала Маляр.

У чого полягає ціль нової ІПСО РФ

Ворог поширює подібні ідеї в суспільстві для того, щоб спровокувати в нашому суспільстві дискусію про те, чи варто захищати Бахмут.

Систематично “вкидається” інформація про неважливість Бахмутського напрямку для росіян. Але, каже Маляр, з огляду на те, скільки інформаційних зусиль та ресурсів вони задіяли – цей напрям для них є стратегічним.
Окупанти прагнуть посіяти сумнів та недовіру до українських військових рішень та людей, які їх приймають.

У цю пастку наше демократичне суспільство завжди потрапляє. Але під час війни ми повинні просто довіряти рішенням військових. Це їхня відповідальність, – підкреслила Маляр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?