Міноборони України опублікувало нове загадкове відео з бійцями ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони України опублікувало нове загадкове відео з бійцями ЗСУ

Міноборони України опублікувало нове загадкове відео з бійцями ЗСУ
Джерело:  online.ua

На тлі успішного контрнаступу ЗСУ Міністерство оборони продовжує інтригувати українців та міжнародну спільноту новими загадковими відео. Цього разу у відомстві вирішили усім нагадати, що українські воїни роблять усе можливе для звільнення окупованих територій, однак не одразу публічно хизуються своїми успіхами на полі бою.

Джерело: Міністерство оборони України

У Міноборони нагадали про старання ЗСУ під час контрнаступу

Оборонне відомство звертає увагу на те, що наша армія невтомно працює заради перемоги - без вихідних та відпочинку.

Вона активно проганяє ворога з наших земель, однак робить це без гучних заяв.

Те, що ми мовчимо, не означає, що ми нічого не робимо,– наголошують представника відомства у своєму новому ролику.

На відео можна побачити, як українські воїни прикладають вказівні пальці до губ, потім з'являється вислів "мовчання – золото" англійською мовою. Також у ролику цитується речення з допису.

А після цього йде нарізка з нелегкою роботою Збройних сил України.

На відео зафіксовано, як наші воїни вирушають на передові позиції, звільняють території від солдатів РФ, встановлюють українські прапори у населених пунктах, що вдалося відбити в окупантів, та живуть у дуже складних умовах.

Варто також звернути увагу на те, що відеоролик завершується англійським прислів'ям "дії говорять голосніше за слова".

Що відомо про нові успіхи ЗСУ на фронті

За словами спікера Генштабу ЗСУ Андрія Ковальова, на Бахмутському напрямку наші воїни змогли просунутися на понад кілометр біля Кліщіївки.

Ба більше, заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що у самому Бахмуті росіяни фактично перебувають у пастці.

Протягом 7 липня на Бердянському та Мелітопольському напрямках ЗСУ закріплюються на досягнутих рубежах, а солдати РФ дедалі частіше відмовляються воювати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?