Нова атака дронів на Москву — з'явилася перша реакція ГУР
Категорія
Політика
Дата публікації

Нова атака дронів на Москву — з'явилася перша реакція ГУР

Нова атака дронів на Москву — з'явилася перша реакція ГУР
Джерело:  online.ua

Представник ГУР МО Андрій Юсов вперше прокоментував нову атаку дронів на Москву, яка відбулася 4 липня. Він іронічно натякнув на причетність до цього українських сил.

Джерело: "Єдині новини"

Розвідка відреагувала на атаку дронів на Москву та вибухи у Севастополі

Якщо говорити про Москву, то ми традиційно не коментуємо це. Але так буває, так у житті трапляється, якщо рашистська 45-та бригада спецпризначення займається диверсіями в українському тилу, то це означає, що щось може прилетіти по Москві, — наголосив Андрій Юсов.

Окрім того, представник ГУР не оминув увагою також вибухи, які прогриміли 4 липня у Севастополі.

За його словами, мешканці тимчасово окупованого півострова з нетерпіння чекають на прихід Збройних сил України.

Це означає, що деокупація Криму наближається. Більше ми, звичайно, не будемо коментувати. Але можемо констатувати, що спокій на тимчасово окупованих територіях, зокрема в Криму, настане, коли рашисти підуть звідти геть, — вкотре нагадав Андрій Юсов.

Що відомо про вибухи в Москві 

Вранці 4 липня мер Москви Сергій Собянін заявив про «чергову атаку українських безпілотників» по Новій Москві та Московській області.

Як стверджує посіпака Кремля, жертв і постраждалих немає, а всі безпілотники нібито вдалося знищити.

Окрім того, повідомляється, що частину рейсів з аеропорту «Внуково» скерували до інших летовищ.

ГУР оновило прогноз щодо звільнення Криму

Як відомо, глава ГУР Кирило Буданов раніше був переконаний у тому, що Сили оборони України зайдуть до Криму до кінця весни 2023 року, однак цей прогноз не здійснився.

Представник української розвідки Андрій Юсов уже виступив з коментарем з цього приводу.

Ми говоримо про сценарії. Це ж не ставка у букмекерській конторі і не календар відривний на стіні. Корективи відбуваються. Але загальна ситуація і загальна оцінка залишається без змін: Україна безумовно поверне Крим. І в цій ситуації слова Буданова точно будуть пророчими, — сказав він.

Як вважає Юсов, звільнення Криму відбудеться тоді, коли "ще буде тепло".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?