Міноборони заявило про серйозну провокацію команди Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Міноборони заявило про серйозну провокацію команди Путіна

Міноборони заявило про серйозну провокацію команди Путіна
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства оборони Андрій Таран назвав "провокацією Росії" поширені напередодні повідомлення про нібито затримку оборонної допомоги Україні з боку США.

Джерело:  "Радіо Свобода"

Міноборони України розповіло про нову провокацію команди Путіна

"Росія веде війну проти нас на всіх фронтах, у тому числі інформаційному... Не дивно, коли так звані «ЗМІ» держави-агресора відпрацьовують завдання з інформаційних операцій. Вони є неприхованою зброєю воєнної машини РФ. Дивує і викликає жаль, коли деякі вітчизняні медіа, у тому числі з тих, що відносять себе до якісних ресурсів, ведуться на провокації", - підкреслив очільник українського відомства.

Окрім того, Таран подякував партнерам із Білого дому за "послідовну підтримку" процесу оборонної реформи в нашій країні, яку спрямували на зміцнення обороноздатності держави в умовах агресії з боку РФ.

Що потрібно знати про скандал навколо військової допомоги США

Нещодавно видання Politico почало стверджувати, посилаючись на інсайдерів, що команда Джо Байдена заморозила виплату 100-мільйонної військової допомоги Україні.

Трохи пізніше у Білому домі спростували ці дані преси та додали, що дійсно підготували ще один резервний пакет, який не був наданий.
Як стверджує речниця Білого дому Джен Псакі, заяви про те, що офіційний Вашингтон затримав оборонну допомогу Україні, є нісенітницею.

Вона також звернула увагу на те, що за два дні до саміту з Путіним американський лідер Джо Байден, виступаючи на саміті Альянсу, наголосив, що його команда буде й далі надавати Україні "можливість бути здатною й далі чинити опір фізичній агресії Росії".

Окрім того, наголошується, що Байден прямо заявив очільнику кремля Володимиру Путіну, що США будуть непохитні в підтримці суверенітету і територіальної цілісності України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?