Актор Міша Коллінз у свій день народження попросив про подарунок для України
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Актор Міша Коллінз у свій день народження попросив про подарунок для України

Актор Міша Коллінз у свій день народження попросив про подарунок для України
Джерело:  online.ua

Американський актор Міша Коллінз з українським корінням на своє 49-річчя закликав фанів зробити йому подарунок. А саме, донатити на допомогу України.

Джерело: Міша Коллінз

Пост актора в Instagram у день народження 

Українсько-американський актор Міша Коллінз, відомий своєю роллю у популярному серіалі "Надприродне", вирішив відзначити свій 49-й день народження особливим чином. Натомість як зазвичай, відмовився від традиційних святкувань та подарунків, актор вирішив звернутися до своїх шанувальників зі спеціальним проханням.

У своєму Instagram-пості він розповів, що цього року йому хотілося б подарувати допомогу Україні. Він закликав своїх прихильників долучитися до збору коштів на розмінування території країни, яка стала жертвою військового конфлікту.

Скріншот з Instagram Міши Коллінза (Фото — instagram.com/misha)

Актор підкреслив, що навіть невеликий внесок, такий як один долар, може зробити вагомий внесок у забезпечення безпечного та мирного життя для українців.

Звернення до фанів

Зірка "Надприродного" висловив сподівання, що його фанати приєднаються до цієї ініціативи, допоможуть у зборі коштів і допоможуть прискорити процес розмінування, сприяючи настанові миру та безпеки в Україні.

Зазвичай я намагаюся нічого не робити з нагоди дня народження, але я зрозумів, що хочу щось зробити. Я був би радий, якби ви зробили свій внесок розмінування України, щоб допомогти врятувати мирне населення. Це надзвичайно ефективний спосіб витратити кілька доларів. Тож пожертвуєте кошти для України, щоб порадувати мене на день народження? — написав Міша Коллінз.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?