Мішель Обама затьмарила першу леді США на інавгурації Байдена — фото та відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мішель Обама затьмарила першу леді США на інавгурації Байдена — фото та відео

Мішель Обама затьмарила першу леді США на інавгурації Байдена — фото та відео
Джерело:  online.ua

Інавгурація новообраного президента США Джо Байдена, яка відгриміла 20 січня у Вашингтоні, запам'ятається американцям та міжнародній спільноті не тільки яскравим святкуванням та гучними обіцянками відомих політиків, а й розкішним образами, якими похизувалися нова перша леді США Джилл Байден та колишня господарка Білого дому Мішель Обама. Варто зазначити, що обидві жінкі виглядали розкішно, однак американці в соцмережах зізнаються, що цього разу Мішель вдалось затьмарити Джилл, передає ONLINE.UA з посиланням на MSNBC.

Як відомо, нового американського лідера в будівлі Капітолію підтримали не лише дружина Джилл Байден з дітьми, а й попередники – Барак Обама, Білл Клінтон і Джордж Буш-молодший з дружинами.

Одним з найрозкішніших образів офіційного заходу став look Мішель Обами. Красуня для появи на урочистій церемонії обрала монохромний образ винного кольору. Дружина Барака Обами постала в стильнному костюмі яскравого кольору, який складався з широких штанів з високою талією та гольфа. Стрункі форми колишньої господарки Білого дому підкреслив масивний пояс з величезною золотистою пряжкою. Саме цей аксесуар став найбільш обговорюваним і яскравим. Довершили образ колишньої першої леді довге пальто в тон, чорні рукавички і туфлі-човники.

Барак та Мішель Обама (фото - скриншот відео)

Що важливо розуміти, Мішель Обама, як і Джилл Байден та віцепрезидентка США Камала Гарріс, своїм публічним виходом підтримала американських дизайнерів. Вона обрала вбрання від модельєра Серхіо Хадсона з Південної Кароліни, який одягнув на інавгурацію й заступницю Джо Байдена. Однак користувачі мережі зізнаються, що їх найбільше вразив образ дружини Барака Обами.

"Дуже стильно! Мішель, як завжди, неперевершена!; дивно це казати, але Мішель, а не Джилл, головна зірка інавгурації Байдена; вона затьмарила Джилл своєю красою та своїм новим образом; обожнюю цю пару - Барак та Мішель просто ідеальні; Дружина Байдена також виглядала чудово, однак Мішель - просто королева; Король і королева - це Барак і Мішель", – пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джо Байден розповів про таємний лист від Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?