Місія виконана: Святослав Вакарчук ухвалив несподіване рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

Місія виконана: Святослав Вакарчук ухвалив несподіване рішення

Місія виконана: Святослав Вакарчук ухвалив несподіване рішення
Джерело:  online.ua

Очільник політичної сили "Голос" та відомий український співак Святослав Вакарчук неочікувано для всіх публічно заявив, що складає свій мандат народного обранця України. За словами нардепа, далі партія в українському парламенті буде існувати без свого ідеологічного лідера. Про своє остаточне рішення сам Святослав Вакарчук повідомив в ході термінового брифінгу 11 червня, передає ONLINE.UA.

Під час спілкування з представниками ЗМІ артист пригадав, як рік тому вирішив іти в політику. За його словами, тоді він хотів привести професійних людей у Верховну Раду. Окрім того, він почав стверджувати, що в нашій країні є дуже багато партій "вождистського типу". На його переконання, політична сила "Голос" – зовсім не така.

"Я вважаю свою місію частково виконаною. Ми привели у парламент прекрасну партію. У моїх планах великий освітній проєкт, про який я оголошу пізніше. Нині я зареєстрував заяву про складання мандату депутата", - підкреслив Святослав Вакарчук.

Окрім того, він зазначив, що це зовсім не означає, що він іде з великої політики, або ж що партія "Голос" припиняє свою діяльність в українському парламенті. Святослав Вакарчук також несподівано звернувся до своїх хейтерів, які "поливають його брудом".

"Я це сприймаю нормально, але не чіпайте мою партію. Давайте так: я йду, ви зі своїм лайном йдете за мною, а партія йде вперед", – додав український політик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Святослав Вакарчук прокоментував гучний скандал із Володимиром Зеленським. Він заявив, що добровольці часто були єдиною реальною опорою України на важливих ділянках фронту на Донбасі, тому зараз з ними не можна розмовляти зневажливо, інакше це призведе не до миру, а до гніву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?