"Міст Кличка" закриють для відвідувачів: на скільки і чому
Категорія
Україна
Дата публікації

"Міст Кличка" закриють для відвідувачів: на скільки і чому

"Міст Кличка" закриють для відвідувачів: на скільки і чому
Джерело:  online.ua

Пішохідно-велосипедну переправу, яку у народі називають "мостом Кличка", закриють для відвідувачів. Рух на ділянці обмежили на день, до 14 червня. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, передає ONLINE.UA.

За словами мера, новозбудований міст закрили для того, щоб "прибрати з нього все зайве".

"Закриття необхідне, бо вже "влігся" гусасфальт – покриття мосту, відійшла зайва крихта, яку потрібно прибрати та помити і почистити міст, нанести пластикову розмітку", – написав він.

Окрім того, міський голова згадав горезвісні скляні вставки мосту. Він наголосив, що захисне покриття на них, яке постраждало від рук вандалів, найближчим часом замінять на шар захисного суперброньованого скла.

"Скляні елементи на мосту залишаться. Вони – абсолютно безпечні", – додав мер.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, новий велосипедно-пішохідний міст між Аркою дружби народів та Володимирською гіркою користується шаленою популярністю серед киян та гостей столиці. Про це на сайті КМДА розповів заступник міського голови Олександр Спасибко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?