У столичній мерії розповіли про шалену популярність нового мосту серед киян
Категорія
Україна
Дата публікації

У столичній мерії розповіли про шалену популярність нового мосту серед киян

У столичній мерії розповіли про шалену популярність нового мосту серед киян

Новий велосипедно-пішохідний міст між Аркою дружби народів та Володимирською гіркою користується шаленою популярністю серед киян та гостей столиці. Про це на сайті КМДА розповів заступник міського голови Олександр Спасибко, інформує ONLINE.UA.

За його даними, протягом останніх вихідних на новому мосту одночасно перебували від 8000 до 15000 чоловік.

«Ми відкрили у столиці справді унікальний об’єкт! Цей пішохідно-велосипедний міст викликав неймовірний ажіотаж. Ми навіть не очікували, що буде така величезна кількість відвідувачів», – заявив Спасибко.

Чиновник стверджує, що жодна локація в Києві ще не збирала стільки людей. Тому новий міст між між Аркою дружби народів та Володимирською гіркою вже можна порівнювати за популярністю з відомим Карловим мостом у Празі.

Також Спасибко висловив сподівання, що поліція швидко знайде вандалів, які завдали шкоду новому туристичному об’єкту. Пошкоджений захісний шар на оглядовому склі вже замінили. Плівку на інших фрагментах скляної підлоги зараз для перевірки знімають і ще раз обробляють герметиком.

Нагадаємо, що після відкриття нового мосту його було пошкоджено вандалами в першу ж ніч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?