Міст Патона в Києві знову замінували
Категорія
Події
Дата публікації

Міст Патона в Києві знову замінували

Міст Патона в Києві знову замінували
Джерело:  online.ua

Вранці 1 листопада в Києві на мосту Патона сталося чергове "мінування". На даний момент рух по мосту в обох напрямках тимчасово обмежено. Туди відразу ж виїхали вибухотехніки, кінологи зі службовими собаками, слідчо-оперативна група, медики і рятувальники. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Києва.

"Увага. Надійшло повідомлення про замінування мосту Патона. Рух в обох напрямках тимчасово обмежено", - йдеться в повідомленні поліції

На даний момент відомо, що невідомий кілька разів дзвонив в поліцію з повідомленням про мінування мосту Патона. Інформація про мінування перевіряється на місці. З метою безпеки громадян рух транспорту по мосту тимчасово призупинили.

У КМДА повідомили, що після перевірки рух на мосту Патона відновили. Поліцейські вже затримали чоловіка, який повідомив про "замінування" моста Патона. Він був в стані алкогольного сп'яніння. Ним виявився 27-річний уродженець Чернігівської області. Свій вчинок злочинець пояснити не зміг.

Нагадаємо, 1 червня 2020 року в Києві замінували міст Метро. Чоловік вийшов на міст і поінформував про свої наміри місцеву поліцію, але при цьому не висував ніяких вимог правоохоронцям. Підривника затримали під час переговорів. Виявилося, що у нього не було ніякої вибухівки - це був муляж. Мінером моста Метро виявився 31-річний житель міста Вишневе Київської області. Порушника жодного разу не судили в минулому, однак він мав два дрібних адміністративних порушення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що восени минулого року міст Патона в Києві "замінував" 30-річний киянин, який в момент звернення в поліцію був в нетверезому стані. При цьому фахівці ретельно обстежили об'єкт і не знайшли ніяких вибухових речовин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?