Місцеві жителі в небезпеці: з Донбаса прийшли тривожні новини
Категорія
Україна
Дата публікації

Місцеві жителі в небезпеці: з Донбаса прийшли тривожні новини

Місцеві жителі в небезпеці: з Донбаса прийшли тривожні новини
Джерело:  online.ua

Проросійські бойовики на Донбасі обстрілюють не тільки позиції українських захисників, а й місцевих жителів. У Луганській області вони підступно ведуть вогонь поблизу будинків людей, які знаходяться в полі зору бойовиків. Тривожні новини з Донбасу повідомив пресцентр штабу ООС, передає ONLINE.UA.

Українські військові опублікували моторошні фото і відео, на яких відображені наслідки ворожих обстрілів по домівках мирних жителів. Українці розповіли захисникам, що неодноразово потрапляли під кулі бойовиків.

Цю ж інфомрацію раніше підтвердили в Міноборони з посиланням на дані розвідки. У зведенні відомства зазначалося, що бойовики знову взялися за старе і почали розміщувати важке озброєння, в числі якого "Гради", поблизу житлових будинків.

Слід зазначити, що впродовж минулої доби, 28 грудня, бойовики вісім разів відкривали вогонь по позиціях ООС. Зі 120-мм мінометів, БМП, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї вони вели вогонь в районі Широкино, Авдіївки, Водяного, Кримського, Орехово і Новолуганського. Втрат серед особового складу ООС вдалося уникнути.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія наростила поставки озброєння бойовикам, які знаходяться на передових позиціях на Донбасі. Супротивникам завозять нові партії гранат і мін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?