Росія зміцнює передові позиції бойовиків на Донбасі: що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія зміцнює передові позиції бойовиків на Донбасі: що відбувається

Росія зміцнює передові позиції бойовиків на Донбасі: що відбувається
Джерело:  online.ua

Росія наростила поставки озброєння бойовикам, які знаходяться на передових позиціях на Донбасі. Супротивникам завозять нові партії гранат і мін. Про зміцнення передових позицій бойовиків повідомили в Міноборони України з посиланням на дані розвідки, передає ОNLINE.UA.

У зведенні українського оборонного відомства зазначено, що бойовики недбало зберігають вибухову зброю, яка надходить до них на позиції. Через зберігання мін і гранат в невпорядкованих для цього місцях вони наражають на небезпеку населення тимчасово окупованої території Донецької і Луганської областей.

"Передові позиції 1 армійського корпусу збройних сил РФ (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ забезпечують новими мінно-вибуховими загородженнями. Розкидані боєприпаси, серед яких і гранати" Ф-1 ", були знайдені біля одного з навчальних закладів в окупованій частині Луганській області", - повідомили в Міноборони.

Слід зазначити, що за останню добу на Донбасі були поранені двоє українських захисників. Вони отримали поранення в результаті провокативних обстрілів бойовиків, які грубо порушують та ігнорують оголошене перемир'я.

Раніше ОNLINE.UA повідомляв, що бойовики "ДНР" посилили обмеження жителям Донбасу. Вони вирішили заборонити людям в'їжджати і виїжджати на окуповану територію по тимчасовим посвідченням громадянина України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?