Місячне затемнення-2017: коли можна побачити в Україні, поради астрологів
Категорія
Україна
Дата публікації

Місячне затемнення-2017: коли можна побачити в Україні, поради астрологів

Місячне затемнення-2017: коли можна побачити в Україні, поради астрологів
Джерело:  online.ua

Увечері в понеділок, 7 серпня, жителі України, а також ще ряду країн світу, зможуть побачити місячне затемнення.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Земляни побачать рідкісне космічне явище: з'явилося відео

7 серпня затемнення зможуть побачити жителі Європи, Азії, Африки, Австралії і Антарктиди. Повний процес займе близько двох годин, але в Україні явище буде найкраще видно о 21:20: тінь нашої планети "з'їсть" південну чверть Місяця, в той час як освітлена частина біля кордону тіні почервоніє.

Астрологи радять під час місячних і сонячних затемнень (за кілька годин "до" і "після") утриматися від подорожей і перебування на відкритих просторах, також, не радять дивитися на затемнення, приймати їжу, керувати транспортними засобами, проводити фінансові, ділові операції.

Однак час місячного затемнення, - підходящий для того, щоб розібратися в собі і спланувати життя, наприклад, на п'ять років вперед.

Читайте також: Супермісяць і загибель зірок: з'явився топ-10 фото від NASA за 2016 рік

Примітно, що після згасання енергії місячного затемнення почне наростати енергія сонячного затемнення (за яким можна буде спостерігати 21 серпня), через що протягом двох тижнів 7-21 серпня слід поводити себе чуйно і стримано.

Варто зауважити, що багато хто вірить в силу обряду виконання бажань на "кривавому" Місяці. Суть його полягає в тому, щоб в ніч затемнення поставити на вікні дзеркало так, щоб Місяць відбивався в ньому, створюючи свою подобу в будинку, і, дивлячись на відображення в дзеркалі, просити про виконання бажань або позбавлення від проблем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?