Мітинги проти блокади Донбасу в ДНР-ЛНР висміяли влучною карикатурою
Категорія
Події
Дата публікації

Мітинги проти блокади Донбасу в ДНР-ЛНР висміяли влучною карикатурою

Мітинги проти блокади Донбасу в ДНР-ЛНР висміяли влучною карикатурою
Джерело:  online.ua

У мережі мітинги в окупованих Луганську і Донецьку проти блокади торгового повідомлення України з окупованими районами Донбасу висміяли влучною карикатурою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter карикатуриста Георгія Ключника.
Нагадаємо, 28 лютого в окупованому Луганську відбувся безглуздий мітинг, учасники якого самі не розуміли, за що вони мітингують. Так на сепаратистському сайті говорилося, що місцеві жителі зібралися на акцію, щоб підтримати вимоги ватажків так званих ЛНР і ДНР до Києва припинити блокаду Донбасу.
Однак на фото видно, що мітингувальники тримають в руках суперечливі плакати з написами "Досить грабувати Донбас" і "За розвиток зв'язків з РФ".
Читайте також: Справжні лузери: в мережі розкритикували "горде" відео бойовиків ДНР
Безглуздий мітинг і плакати надихнули художника на створення відповідної карикатури. Він зобразив невеликий натовп людей, які зібралися біля кордону з підконтрольною Україні територією, тримаючи в руках плакати "Фатит кормить хохлов", "Доколе", "Ура", "Бай-кот".






Як повідомляв ONLINE.UA, 1 березня бойовики так званих ДНР і ЛНР почали захоплення українських підприємств, розташованих на окупованій території Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?