Сказав на вушко. Джамала описала емоційну зустріч з Джо Байденом
Категорія
Культура
Дата публікації

Сказав на вушко. Джамала описала емоційну зустріч з Джо Байденом

Сказав на вушко. Джамала описала емоційну зустріч з Джо Байденом
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Джамала у грудні 2022 року стала першою українською артисткою на церемонії вручення премії Центру Кеннеді у Вашингтоні. Саме там вона вперше зустрілася з американським лідером Джо Байденом. Зірка поділилася спогадами про емоційну зустріч з президентом США.

Джерело: Vogue

Джамала розповіла, якою була її зустріч з Джо Байденом

За словами співачки, вона справді вкрай сильно хвилювалася, коли дізналася, що на події буде присутній президент США Джо Байден.

Не можна також не згадати про те, що напередодні поїздки Джамала мала зустріч з українським лідером Володимиром Зеленським, щоб обговорити головні тези.

Він сказав: сама твоя поява приверне увагу, це дуже важливо, – зазначила артистка.

Окрім того, зірка зізналася, що розмова з очільником Білого дому була дуже емоційною.

Я йому сказала, що їхала до них із Києва три дні, що я кримська татарка, що в мене 2014 року забрали дім… А він міцно пригорнув мене до себе і каже: ми все повернемо, – розповіла Джамала.

Зустріч Джамали з Джо Байденом (фото - instagram.com/jamalajaaa)

За словами співачки, їхнє спілкування та обійми були такими дружніми, що охорона Байдена занервувала.

Після нашої розмови у мене виникло абсолютне розуміння, що ми переможемо… Так, це мені Байден сказав. Особисто сказав, на вушко. Після того, як він почув, що я з Криму, він обійняв мене так міцно, що аж охорона підійшла, злякалася, – згадує зірка.

Якою був початок російсько-української війни для Джамали

Джамала не приховує, що вирішила виїхати з України разом зі своїми дітьми у перші дні вторгнення РФ.

Я не знала, що далі, чи побачу я чоловіка знову, я просто інстинктивно хапалася за дітей і тягла валізу. Пам’ятаю, як розридалася на кордоні, коли румуни пригостили моїх дітей чипсами. Там я збагнула, що зараз потрібна синам як нікому. Вони відчували, що навкруги невизначеність. Єдине, що залишалося зрозумілим, – мама, – розповідає співачка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?