Між Британією та США назріває скандал через дівчину Бориса Джонсона
Категорія
Світ
Дата публікації

Між Британією та США назріває скандал через дівчину Бориса Джонсона

Між Британією та США назріває скандал через дівчину Бориса Джонсона
Джерело:  Daily Mail

Посольство США у Великій Британії відмовило Керрі Сімондс у видачі візи для поїздки у Сполучені Штати. Інформація про це стала відома сьогодні, після того, як 31-річну дівчину нового британського прем’єр-міністра Бориса Джонсона побачили біля будівлі американського посольства у Лондоні.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail, Керрі Сімондс був заборонений в’їзд до США через те, що вона минулого року відвідувала Сомаліленд – невизнану африканську державу, територія якої належить озброєним формуванням.

Посольство США в Лондоні та представники прем’єр-міністра Бориса Джонсона відмовились коментувати новину про заборону у видачі визи. Британські журналісти, посилаючись на неназване дипломатичне джерело, стверджують, що найближчим часом проблема буде вирішена.

Керрі Сімондс не одружена з Джонсоном, який досі перебуває в офіційному шлюбі зі своєю дружиною Мариною Вілер, матір’ю чотирьох його дітей.

До Сомаліленд британка їздила з гуманітарною місією – заради зустрічі з самопроголошеним президентом цієї країни Музою Біхі Абді. Керрі Сімондс просила його вплинути на проблему примусового жіночого обрізання – традицію, яка поширена в деяких мусульманських країнах Африки.

Нагадаємо, що минулого місяца Іванка Трамп осоромилась через привітання Бориса Джонсона з нагоди обрання на посаду прем’єр-міністра.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?