Між областями України облаштують КПП - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Між областями України облаштують КПП - що відбувається

Між областями України облаштують КПП - що відбувається
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів вирішив посилити карантин в Україні через COVID-19. Згідно з рішенням, між областями облаштують систему КПП. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднену постанову.

Відповідні доручення спрямовані представникам обласних державних адміністрацій.

"Створити на в’їздах і виїздах на/з території областей контрольно-пропускні пункти, залучати в установленому порядку для роботи в цих пунктах військовослужбовців, працівників, матеріально-технічні та транспортні засоби підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, частин та підрозділів Міністерства оборони та Міністерства внутрішніх справ", - говориться у документі.

Також зазначається, що в разі погіршення ситуації ці КПП можуть обмежити рух між різними областями.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль оголосив про введення більш жорсткого карантину у п'ятницю, 3 квітня. Станом на ранок цього дня МОЗ оголосило про 942 випадки COVID-19. Загалом у світі зареєстрували понад мільйон випадків. Померли понад 54 тисячі інфікованих.

Як повідомляв ONLINE.UA, постанова українського уряду передбачає певні обмеження громадян на тлі загрози від коронавірусу. Серед них — зобов'язання носити маски у громадських місцях. Які ще обмеження ввів Кабмін — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?