Між Путіним і Трампом: президент України вперше потрапив на обкладинку Time
Категорія
Політика
Дата публікації

Між Путіним і Трампом: президент України вперше потрапив на обкладинку Time

Між Путіним і Трампом: президент України вперше потрапив на обкладинку Time
Джерело:  online.ua

Президент України вперше в історії потрапив на обкладинку всесвітньо відомого та авторитетного видання "Time". Такої честі удостоївся чинний український лідер Володимир Зеленський. Неочікувану новину про те, що Зеленський з'явиться на "міжнародній обкладинці" TIME, журнал повідомив у своїх соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

Редакція видання у підписі до фото зазначає, що український лідер опинився між очільником Кремля Володимиром Путіним і президентом США Дональдом Трампом: "Людина на роздоріжжі. Український президент Володимир Зеленський про те, як бути між Путіним і Трампом".

Журналіст, який брав інтерв'ю у Зеленського, поділився своїми першими враженнями від розмови. За словами представника "Time", український президент дуже сильно змінився:

"Він постарів і змінився набагато більше, ніж можна було очікувати за 8 місяців. Він був не просто більш втомленим або більш реалістом, але, здавалося, вловив напругу політичної хвороби, яку він колись ненавидів і хотів вилікувати: цинізм", - пише представник ЗМІ.

Журналіст також поділився думками Зеленського щодо ситуації, яка склалася за останні 8 місяців.

"Я живу тут, - сказав він, коли ми сиділи в президентських палатах, озираючись на позолоту і солідні меблі, - як у фортеці, від якої я просто хочу втекти".

Один із найближчих помічників президента, Андрій Єрмак, поскаржився, що команда Зеленського втомилася обговорювати тему імпічменту Трампа.

"Чесно кажучи, ми втомилися від цих обговорень... Весь час, поки ви говорили про це, у нас були люди, які вмирали на війні на сході", - підкреслив політик.

Журналіст також поцікавився у Зеленського, чи довіряє він Путіну.

"Я нікому не довіряю... У кожного просто є свої інтереси", - зізнався український президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Зеленський розповів, про що хоче домовитися з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?