МНС РФ відповіло, чи справді росіянам заборонили курити на балконах
Категорія
Світ
Дата публікації

МНС РФ відповіло, чи справді росіянам заборонили курити на балконах

МНС РФ відповіло, чи справді росіянам заборонили курити на балконах
Джерело:  online.ua

Міністерство надзвичайних ситуацій РФ офіційно підтвердило, що росіянам незабаром буде заборонено курити на балконах. Про це повідомляв ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс, який цитує пояснення установи.

Правила були змінені відповідним рішенням від 25 вересня.

"Куріння на балконі підпадає під категорію "відкритого горіння", відповідно, воно теж буде заборонено", - пояснило МНС.

Згідно з новими правилами, відкритий вогонь заборонений на балконах та лоджіях, у кімнатах гуртожитків та готельних номерів. Аналогічні зміни спіткали приготування шашликів та паління свічок.

Кодекс про адміністративні правопорушення РФ встановлює покарання у вигляді штрафу у 2-3 тисячі рублів.

Як повідомляв ONLINE.UA, окремі російські політики вирішили пояснити пожежі у Сибіру діяльностю "ворогів". За словами одіозного лідера ЛДПР Володимира Жириновського, колосальни загоряння лісів пов'язане з тим, що на територрію РФ нібито спрямовували лазери.

Також він припустив, що однією з причин таких пожеж є діяльність нелегальних лісорубів. Тим часом у серпні полум'я захопило території, що можна порівняти з площєю Бельгії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?