Мобілізовані Чувашії вийшли на масовий протест — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Мобілізовані Чувашії вийшли на масовий протест — відео

Мобілізовані Чувашії вийшли на масовий протест — відео
Джерело:  online.ua

В Ульяновській області Росії понад сотня мобілізованих із Чувашії вийшли на акцію протесту. Вони скаржаться на те, що не отримали обіцяних диктатором Володимиром Путіним виплат. "Заспокоювати" мітингувальників відправили Росгвардію та бійців ОМОНу.

Джерело: "Медуза" з посиланням на звернення мобілізованих, опубліковане проектом Gulagu.net Telegram-канал Baza

Мобілізовані Чувашії влаштували протест через низьку зарплатню

За словами мобілізованих, вони не отримали ні одноразових виплат в розмірі 300 тисяч, ні грошове забезпечення у 195 тисяч рублів, яке обіцяв очільник Кремля.

Окрім того, наголошується, що під час протесту вони вигукували "Один за всіх – всі за одного".

Ми, ризикуючи власним життям, йдемо на вірну смерть задля вашої безпеки та мирного життя! Наша держава відмовляється виплатити нам грошові кошти в розмірі 195 тисяч рублів, які нам обіцяв президент Володимир Путін! Заради чого тоді нам іти воювати за цю державу, залишивши свої сім'ї без підтримки?! Ми відмовляємося від участі в "спеціальній військовій операції" і будемо домагатися справедливості, поки нам не виплатять грошові кошти, обіцяні нашим урядом на чолі з президентом РФ! - заявили мобілізовані.

Як вдалося дізнатися опозиційним журналістам, мобілізованих уже "заспокоїли", оскільки в навчальний центр направили бійців ОМОНу і Росгвардії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?