Мобільний туризм: в "ДНР" продають поїздки в місця, де ловить Vodafone
Категорія
Події
Дата публікації

Мобільний туризм: в "ДНР" продають поїздки в місця, де ловить Vodafone

Мобільний туризм: в "ДНР" продають поїздки в місця, де ловить Vodafone
Джерело:  online.ua

В окупованій Донецької області заповзятливі місцеві жителі розвинули новий вид бізнесу - вони пропонують купити поїздки в місця, де ловить Vodafone.

Фото відповідного оголошення було розміщено в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Блокування Vodafone в "ДНР": в компанії назвали причину

В оголошенні зазначено, що організація здійснює щоденні поїздки по місцях "ДНР", де можна зловити зв'язок Vodafone. Також підприємці пропонують місцевим жителям не тлько особисто скористатися зв'язком, але і "передати sim-карту для отримання важливих повідомлень".

У соцмережах також пишуть, що зв'язок Vodafone можна зловити на станції Рутченково, розташованої на околиці Донецька. Туди щодня приїжджають сотні людей з центру міста, щоб поговорити по телефону.

Нагадаємо, на території окупованого Донбасу проблеми зі зв'язком українського оператора Vodafone виникли 11 січня. Причиною тому стало пошкодження кабелю. 18 січня фахівці компанії повідомили, що провели необхідні ремонтні роботи, в результаті яких на території "ЛНР" відновилася зв'язок Vodafone.

В "ДНР" мобільного зв'язку немає по сьогоднішній день, хоча в компанії заявили, що ремонт кабелю давно завершено. У Vodafone вважають, що блокування зв'язку відбувається навмисне з боку ватажків "ДНР", які могли знеструмити обладнання на окупованій території.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в компанії Vodafone більше не хочуть продовжувати роботу в ОРДЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?