Модель Наомі Кемпбелл знялась для Vogue з 9-місячною донькою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Модель Наомі Кемпбелл знялась для Vogue з 9-місячною донькою

Модель Наомі Кемпбелл знялась для Vogue з 9-місячною донькою
Джерело:  online.ua

Легендарна британська супермодель Наомі Кемпбелл прикрасила обкладинку British Vogue разом із своєю 9-місячної донькою та розповіла, як вона проживає довгоочікуваний період материнства.

Джерело: British Vogue

Модель Наомі Кемпбелл знялась для Vogue з 9-місячною донькою

У травні 2021 року всесвітньо відома модель Наомі Кемпбелл вперше стала мамою - на той момент їй було 50 років. Чимало іноземних медіа писали про те, що зірка скористалася послугами сурогатної матері, адже ніхто її не бачив її вагітною. Під час останнього інтерв'ю Наомі запевнила, що не усиновлювала крихітку.

Вона не була усиновлена, це моя дитина. Я можу на пальцях однієї руки полічити людей, які знали, що у мене буде дитина. Вона – найбільше благословення, яке я могла собі уявити. Це найкраще, що я коли-небудь робила, – розповіла супермодель.

Що цікаво, усі важливі подробиці про свою доньку зірка пообіцяла розкрити у власній книжці, однак вона ще навіть не розпочала її писати.

За словами Наомі Кемпбелл, її зовсім не хвилює те, що вона стала мамою в 50 років. Окрім того, Наомі закликала своїх старших друзів теж народжувати дітей.

Я усім кажу – робіть це! Не вагайтесь, – наголосила зірка.

Як стверджує модель, її донька "дуже добре спить, майже не плаче, багато сміється і любить подорожувати".

Варто звернути увагу на те, що на обкладинці березневого номера British Vogue зірка з'явилася з донькою на руках - крихітка була повністю роздягнена. Сама Наомі постала у чорній сукні з оголеною талією, а її волосся зачесали в дуже пишну укладку.

Світлини зробив відомий американський фешн-фотограф Стівен Майзель.

Не можна не згадати про те, що Наомі Кемпбелл 10 років мріяла стати мамою. У травні 2021 року зірка офіційно повідомила про народження доньки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?