Ксенія Мішина відверто розповіла про причину розриву з Еллертом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ксенія Мішина відверто розповіла про причину розриву з Еллертом

Ксенія Мішина відверто розповіла про причину розриву з Еллертом
Джерело:  online.ua

Відома українська акторка та перша героїяня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина довго не наважувалася розповісти шанувальникам про причину розриву з переможцем проєкту та своїм обранцем Олександром Еллертом. Однак нещодавно зірка відверто зізналася, що це сталося через постійні конфлікти в парі.

Джерело: "Світське життя"

Ксенія Мішина пояснила, чому покинуда Еллерта

Відомій українській акторці вдалося знайти кохання на проєкті "Холостячка". Однак після року стосунків вона була змушеня покинути Олександра Еллерта.

У нас були чудові стосунки. Було дуже багато чого яскравого та позитивного, багато плюсів. Але й були мінуси. Ми намагалися поладнати. Але, на жаль, нічого не вдалося, – розповіла Ксеня Мішина.

За словами зірки, у відносинах з Олександром Еллертом почувалась некомфортно, так само як і її партнер.

Я зрозуміла, що не можу більше існувати в цих стосунках Мені було дуже боляче, мені дуже неприємно. Я просто не знаю, як це витерпіти. Йому теж було дуже боляче, дуже складно. Він теж не знав, як це розрулити, - зізналася акторка.

Ксенія Мішина нарешті усвідомила, що стосунки приносять їй постійний стрес. Однак колишня "Холостячка" досі не відкидає думки про можливе возз'єднання з Еллертом.

Я не знаю, що буде далі. Чи будемо ми разом, чи ні. Я цінувала ці стосунки, але це постійний стрес, – наголосила зірка.

Що цікаво, нещодавно Ксенія Мішина публічно натякнула на причину розриву зі своїм коханим. Жінка жартувала: "дуже люблю все, що страшно, все, що токсично, все, що жахливо, все, що аб'юзивно – все це люблю".

Що відомо про розрив Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

Нагадаємо, що 16 липня Ксенія Мішина повідомила про остаточний розрив романтичних стосунків з автором "Кварталу 95" Олександром Еллертом.

За словами акторки, розставання було раптовим, проте це сталося назавжди. Олександр Еллерт нібито не повинен більше брати участь у її житті, адже останній рік виявився для жінки дуже драматичним.

Схоже, що самого Еллерта зачепили ці слова. Він опублікував на сторінці скриншот з Вікіпедії, де пише пояснення до слова "драма".

Що цікаво, гуморист дозволив коментувати допис прихильникам, тоді як Мішина обмежила таку можливість і попросила нічого не запитувати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?