"Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла про складнощі у стосунках з чоловіками
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла про складнощі у стосунках з чоловіками

"Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла про складнощі у стосунках з чоловіками
Джерело:  online.ua

Українська співачка та нова героїня телепроєкту "Холостячка" Злата Огнєвіч відверто зізналася, які риси шукає в чоловікові та що відлякувало її колишніх залицяльників.

Джерело: Інстаграм шоу "Холостяк"

Як стверджує сама артистка, вона не шукає ідеального чоловіка. Зірка дуже хоче, щоб у її обранця була жага до життя.

Злата Огнєвіч зізналася, якого чоловіка хоче зустріти на проєкті

Українська співачка зізнається, що її надихають чоловіки, які ведуть активний спосіб життя та люблять подорожі. Окрім того, вона не може встояти перед інтелектуалами з почуттям гумору. Також артистка пояснила, з якими негативними рисами характеру змиритися не зможе.

"Мені не подобаються самозакохані чоловіки. Ось цю рису характеру (я назвала б її вадою) я не змогла б прийняти. І якщо він буде вживати якісь наркотики, то це теж мені не близько. Все інше можна прийняти", - розповідає артистка.

За словами співачки, її популярність та успішність доволі часто заважала побудувати міцні стосунки з чоловіками, оскільки чимало з них без поваги ставилися до її кар'єри.

"Я стикалася з тими моментами, коли мій хлопець просто сказав мені: "Знаєш, я так подумав, ми не зможемо з тобою зустрічатися, бо будуть казати, що це хлопець Злати Огнєвіч!". Я думаю, що все це маячня. Бо якщо людина самодостатня, успішна, сильна, то він не буде перейматися такою темою, що він мій хлопець", - зазначає зірка.

Окрім того, артистка розкащала про колишнього хлопця, який казав, що не буде миритися з її кар'єрою. Останній просто боявся конкуренції та любові фанатів.

"А він хоче, щоб я належала тільки йому. Я вважаю, що це якийсь людський егоїзм. Це навіть не про стосунки. Як одна людина може належати іншій? Я не річ. Я жива особистість. Я не можу нікому належати взагалі", – підсумувала нова "Холостячка".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?