Я не ту обрав — Богдан прокоментувала злите листування "холостяка" з Лесею Нікітюк
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я не ту обрав — Богдан прокоментувала злите листування "холостяка" з Лесею Нікітюк

Я не ту обрав — Богдан прокоментувала злите листування "холостяка" з Лесею Нікітюк
Джерело:  online.ua

Нещодавно хакери зламали інстаграм-сторінку української телеведучої Лесі Нікітюк та опублікували листування з "Холостяком" Михайлом Заливакою. Анна Богдан прокоментувала ситуацію, що сталася, а також слова свого коханого про те, що він начебто "обрав не ту".

Джерело: Інстаграм Анни Богдан

Анна Богдан прокоментувала скандал навколо Заливаки та Нікітюк

Після злому сторінки Лесі Нікітюк були оприлюднені деталі її особистого життя, інтимні фото, світлина з невідомим чоловіком та листування з Максом Барських і головним героєм "Холостяка-11" Михайлом Заливакою.

У листуванні з Лесею Нікітюк Михайло Заливако писав про те, що йому нібито слід одружитися з Лесею Нікітюк, і що він начебто "вибрав не ту". Після цього користувачі мережі почали обговорювати чутки про те, що чоловік зустрічається з телеведучою.

Обраниця "Холостяка" Анна Богдан поскаржилася на те, що заголовки українських медіа розповідають про "скандал" та "неприємність", спричинені злитим листуванням. За словами жінки, все, що її хлопець писав Нікітюк - лише жарти. Вона не ставиться до цієї історії серйозно.

"Друзі, я дуже рада, що ми з Мішею двоє адекватних та свідомих людей, які розуміють жарти й в загальному гумор. Так що, всім добра, любові й крутої п’ятниці", - написала Анна Богдан.

  Анна Богдан про злите листування / Фото з інстаграм-сторіз

Що відомо прозлам сторінки Лесі Нікітюк

Нещодавно українська шоувумен стала жертвою хакерів. Останні замінили головне фото профілю на фотографію Дмитра Гордона.

Окрім того, кіберзлочинці опублікували інтимне фото зірки, де вона показує оголені сідниці, кадр, на якому блогерка зображена з невідомим хлопцем, особисте листування Нікітюк зі співаком Максом Барських і "Холостяком" Михайлом Заливакою.

На переконання Лесі Нікітюк, це міг зробити один з її залицяльників, щоб привернути до себе увагу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?