Моя тверезість нудна. Адель зробила зізнання про своє "прощання" з алкоголем
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Моя тверезість нудна. Адель зробила зізнання про своє "прощання" з алкоголем

Адель
Джерело:  Daily Mail

Відверті розмови з глядачами свого шоу для 35-річної британської музикантки, виконавиці та авторки пісень Адель стали її фішкою.

Адель зробила несподіване зізнання

Британська співачка, володарка "Греммі" Адель розповіла відвідувачам свого концерту, що 3 місяці тому кинула вживати алкоголь і сумує за ним

Відверті розмови з глядачами свого шоу для 35-річної британської музикантки, виконавиці та авторки пісень Адель стали її фішкою. У перервах між піснями зірка часто розповідає відверті історії про себе.

Цього разу, виступаючи на своєму шоу в Лас-Вегасі минулими вихідними, Адель поділилась, що не вживає алкоголь уже три з половиною місяці.

Вона заявила, що була "на межі алкоголізму", коли їй було за 20 років, і визнала, що вважає свою новоспечену тверезість нудною, а також, що "сумує за алкоголем".

Я кинула пити, можливо, три з половиною місяці тому. Це нудно. Я маю на увазі, що я буквально була на межі алкоголізму протягом багатьох років, коли мені було близько двадцяти, але я дуже сумую за цим. Я відмовилася від кофеїну, – зазначила співачка.

Звертаючись до глядача, який пив цілий вечір, вона додала:

Тож насолоджуйтесь своїм кислим віскі. Я дуже, дуже заздрю.

Адель розповідає своїм глядачам відверті історії

У березні Адель розповідала, що одного разу випила чотири пляшки вина ще до обіду під час карантину через Covid-19.

Я пам’ятаю, коли я приїхала сюди під час Covid, у карантині, була 11 ранку, і я точно випила чотири пляшки вина – як і всі ми. У 2020 році я сказала, що хочу випустити свій альбом. І ми всі були вдома просто п'яні, – зізналась зірка.

У лютому 2022 року п’яна Адель залишилася ридати після зловживання напоями в гей-барі в Лондоні, де вона роздяглася до бюстгальтера, танцювала на пілоні на сцені перед танцівницями топлес, впала та вступила в дискусію щодо премії BRIT.

У лютому Адель, яка майже два десятиліття страждає від болю в спині, розповіла глядачам, що виступала з розбитим диском у хребті. У неї було дві грижі міжхребцевого диска, одна в 2021 році, а інша, коли їй було 15 років. Через ці проблеми Адель робить спеціальні вправи. Зміцнення м’язів живота є одним із регулярних тренувань співачки, оскільки це допомагає зменшити постійні болі в спині.

Втрата ваги протягом останніх років також принесла Адель додаткове полегшення від дискомфорту, з яким вона жила протягом тривалого часу. Попри ці проблеми, Адель успішно розвиває свою кар’єру.

Наприкінці серпня вона зізналась, що радикуліт повернувся, і вона знепритомніла за лаштунками посеред концерту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?