Молода і дуже багата прокурор з Києва збурила соцмережі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Молода і дуже багата прокурор з Києва збурила соцмережі: з'явилися фото

Молода і дуже багата прокурор з Києва збурила соцмережі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У соцмережах опубліковані фотографії з соцпрофілей імовірно співробітниці прокуратури Оболонського району Києва Олени Бобіти, яка, судячи по знімках і вказаному в декларації доходу, невідповідно до своїх достатків живе на широку ногу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook «Центру протидії корупції».
«Знайомтеся, це прокурор з Оболонської прокуратури Києва Олена Бобіта, яка любить жити на широку ногу. Дочка колишнього глави декількох обласних податкових в свої 25 років має 4 квартири: дві в Києві (обидві площею 130 метрів), в Рівному (220 метрів) і Луганську», - сказано в повідомленні.
Там же опубліковано посилання на електронну декларацію Бобіти.
Читайте також: Порошенко цікаво назвав авторів скандальних декларацій: з'явилося відео
«А ще Бобіті пощастило в минулому році придбати Volkswagen Tiguan 2013 року за "смішні" 150 000 грн (!!). Зараз таке авто оцінюють від 500 000 грн. Додайте до цього Porsche Cayenne 2011 року, регулярний відпочинок на Домінікані і в Єгипті і отримаєте потртрет "ідеального" прокурора», - пишуть у соцмережі.



«І це при річній зарплатні в 75 000 грн і бідному, як церковна миша, чоловікові-прокурорі», - сказано в повідомленні.


Ця інформація викликала шквал гніву і іронії в мережі.


Вітас Ленгроу: Бобіта цілком може бути загальнонаціональним мемом, як свого часу стало прізвище Тітушка. Дуже колоритне «поганяло»).


Борис Пономаренко: По ... димо в Фейсбуці і розійдемося свої крихти добувати, а вони будуть і далі з нас іржати і три шкури дерти ... Все, розходимося.


Lisa Müller: Ось і цих курв пристосованих треба теж не забути, коли буде народна люстрація.


Ludmila Akhmetova: Яка діва! І губи з ботоксом, напевно, Оболонський район в захваті від нового прокурора! Луценкові респект - знає, кого вибирати, краще няші!


Victor Rad: Багата, красива, а тепер і "знаменита". Ось воно, жіноче щастя.



Continentaile: Бо бо няш мяш, нова кандидатка на кримського прокурора...


МоскваГробамНеВерит: Губи є! І це головне...


Як повідомляв ONLINE.UA,

в мережі з'явилися дані про 119 народних депутатів, які, вказавши у своїх електронних деклараціях за 2015 рік понад мільйона гривень, отримували від держави компенсацію на оренду житла

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?