Молодіжну збірну РФ з хокею зняли з літака через невідповідну поведінку
Категорія
Світ
Дата публікації

Молодіжну збірну РФ з хокею зняли з літака через невідповідну поведінку

Молодіжну збірну РФ з хокею зняли з літака через невідповідну поведінку
Джерело:  online.ua

Членів молодіжної збірної РФ з хокею зняли з літаку, який вилітав з Канади, через відмову носити захисні маски та вживання алкогольних напоїв.

Джерело:  CTV News.

Скандал із російською молодіжною збірною з хокею

Рейс мав покинути канадське місто Калгарі у п'ятницю ввечері. За словами співробітників місцевої поліції, представники аеропорту відреагували на подію на борту пасажирського рейсу Air Canada приблизно о 17:45.

Пасажирів попросили залишити літак через порушення порядку, в якому взяли участь кілька пасажирів у салоні літака, - повідомили правоохоронці.

У заяві поліції не вказується офіційна причина зняття з рейсу російської хокейної команди. Проте у соцмережах пошируюється інформація, що що тренер росіян не дотримувався передпольотних правил авіакомпанії.

Фото - Flickr.com

Серед присутніх під час інциденту на борту літака - професорка університету Томпсон Ріверс Кетлін Шерф.

Вона повідомила, що літак майже на 2 години затримався з відправкою, тоді як мав вже летіти до Франкфурта.

Я одразу помітила, що бортпровідникам було важко, бо їм треба було сказати, щоб вони сіли, не "вейпували", перестали слухати свій дуже гучний важкий рок на iPhone, - повідомила Кетлін Шерф.

Вона також розповіла, що співробітники авіакомпанії зробили оголошення через гучномовець, що пасажири повинні покинути літак.

На борту є поліція. Стався інцидент із безпекою. Щоб бути в безпеці, нам усім потрібно якнайшвидше вийти з літака та забрати усі ваші особисті речі, - повідомили через гучномовець.

За словами інших пасажирів, багато хто з російських спортсменів вживав алкогольні напої та намагались палити.

Вони все ще були в масках під підборіддям. Вони були войовничими, - додала Кетлін Шерф.

На борту літака, крім юніорських гравців з Росії, перебували члени збірної Чехії, але офіційні особи заявили, що вони дотримувалися всіх правил. Проте, згідно з заявою офіційних осіб Чехії, їх гравцям також було наказано залишити борт через прикру помилку, оскільки вони мали такі ж світшоти, як російські гравці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?