Монатік вперше показав своїх синів у кліпі "Ресницы безопасности"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Монатік вперше показав своїх синів у кліпі "Ресницы безопасности"

Монатік вперше показав своїх синів у кліпі "Ресницы безопасности"
Джерело:  online.ua

Відомий український співак Монатік потішив фанатів довгоочікуваним кліпом на пісню "Ресницы безопасности". У новій відеороботі можна побачити найяскравіші моменти з життя артиста, а також обличчя його синів, яких він вирішив показати публіці вперше.

Джерело: Ютуб-канал "Монатік"

Значення кліпу "Ресницы безопасности"

Монатік присвятив прем'єру своєму дню народженню - 1 квітня співаку виповнилося 35 років. Артист у своїй новій відеороботі вирішив нагадати про найкращі та найважливіші моменти з життя.

Що цікаво, пісня "Ресницы безопасности" стала головним саундтреком документального фільму "Людина, яка завжи танцює".

Окрім того, ця символічна композиція увійшла до третього сольного альбому Монатіка "LOVE IT ритм".

В кліпі до треку зібрали хроніку з відвертих кадрів сімейного та творчого життя українського артиста.

Монатік вперше показав обличчя своїх синів

Віддані фанати Монатіка не приховують,що найбільше їх вразили та замилували кадри з синами співака. Як відомо, разом із дружиною Іриною артист виховує Платона та Данила. Музикант доволі рідко публікує фото з дітьми, зазвичай, на світлинах взагалі не видно їхнього обличчя. У новій відеороботі артист нарешті наважився показати обличчя синів.

"Коронавірус змінив наші життя. І спогади змінив. Загострив їх. Прямо під "ресницы безопасности",– прокоментував кліп Монатік.

Як на новий кліп Монатіка реагують фанати

"Я не уявляю своє життя без творчості Монатіка. Дім, тобі судилося стати відомим. Ти багатьох людей зробив щасливими; які ж чудові малюки у Монатіка - дуже на нього схожі; Неймовірні емоції !!! Хочеться слухати і слухати тебе, Великий Monatik !!! З Днем народження!!! Будь здоровий, щасливий і тіш нас Вічність!!!; Пишаюся, що живу з цим геніальним артистом в одній країні, і маю можливість насолоджуватися його творчістю", - коментують кліп в мережі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?