Монатік вперше відповів, чому розірвав контракт з Lida Lee і NiNO
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Монатік вперше відповів, чому розірвав контракт з Lida Lee і NiNO

Монатік вперше відповів, чому розірвав контракт з Lida Lee і NiNO
Джерело:  online.ua

Новина про розрив контракту українського мультартиста Монатік з його підопічними Лідою Лі і NiNO стала несподіванкою в українському шоубізнесі. Два тижні тому продюсер відправив співачок у сольне плавання, однак лиша зараз наважився розповісти, що насправді сталося.

Джерело: "Зірковий шлях"

Монатік нарешті пояснив, чому розірвав контракт з Lida Lee і NiNO

Як ствреджує український артист, вони з Lida Lee та NiNO розійшлися легко й по-дружньому, без конфліктів та суперечок. Остання бесіда на цю тему відбулася в офісі Monatik Corporation, коли Монатік поцікавився у своїх підопічних: "Може, нам вже варто припинити контракт?". Дівчатам ця ідея сподобалася.

Артист звернув увагу на те, що контракт обтяжував Lida Lee та NiNO. Співачкам не вистачало свободи творчості, тому вони захотіли розірвати контракт.

"Я так само артист. Я знаю, що таке для артиста, коли продюсерські стосунки стають трішечки складнішими. Вони вільні артисти, вони хочуть творити, вони бачать світ так, як їм хочеться", – наголосив Монатік.

На переконання артиста, співачки отримають можливість яскравіше засяяти на великій сцені як сольні виконавиці, а не як продюсерські проєкти. Окрім того, Монатік пообіцяв, що буде завжди підтримувати своїх колишніх підопічних.

Варто звернути увагу на те, що співачки також підтримують колишнього продюсера під час його сольного концерту в Києві, який відгримів 30 липня. Lida Lee та NiNO заспівали в дуеті з Монатіком і виконали по хіту – "Достопримечательность" та " Полетели".

"Все що було напрацьовано, залишається у них. У нас є певні домовленості, але вони зовсім не жорсткі. Вони мають свободу й роблять все, що хочуть", – наголосив Монатік.

Нагадаємо, Ліда Лі була бек-вокалісткою MONATIK, записалася на альбомі Love It Ритм і виступила з ним на НСК "Олімпійський". Ніно Басілая у команді Монатіка змогла дійти до фіналу четвертого сезону "Голос.Діти".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?