Моніка Беллуччі перевтілилася в Мадонну з кліпу Material Girl — неймовірні фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Моніка Беллуччі перевтілилася в Мадонну з кліпу Material Girl — неймовірні фото

Моніка Беллуччі перевтілилася в Мадонну з кліпу Material Girl — неймовірні фото
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома модель та талановита голлівудська акторка Моніка Беллуччі не втомлюється дивувати своїх відданих фанатів не тільки новими фільмами, але й яскравими фотосесіями. Цього разу красуня стала головною героїнею ювілейного номера журналу Sorbet Magazine. 56-річна зірка прикрасила обкладинку глянцю в ефектному платті, шкіряних рукавичках і діамантах. Не можна не звернути увагу на те, що у фотосесії для ювілейного номера Моніка з'явилася в образі відомої співачки Мадонни з її культового кліпу Material Girl. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт видання.

Модель перевтілилася в сексуальну кабаре-діву. Для нового розкішного образу їй знадобилося вбрання від таких авторитетних будинків моди, як Roberto Cavalli і Jean Paul Gaultier, а також прикраси з діамантами від французького ювелірного дому Cartier. Варто зазначити, що авторкою фотосесії стала легендарна фотографиня і режисерка Еллен фяон Унверт, яка знімала актрису в паризькому кабаре Paradis Latin.

"На сцені паризького кабаре Paradis Latin фотограф Еллен фон Унверт знімає кіно-легенду Моніку Беллуччі для свіжого номера Sorbet. 30 років тому зірка нашої обкладинки стала іконою італійського кіно і Голлівуду, зігравши в більш ніж 60 фільмах", — коментує свою нову фотосесію редакція видання.

Варто зазначити, що Моніка Беллуччі наразі уже не так часто знімається для відомих глянців, однак кожна нова світлина з нею стає справжнім хітом мрежі, яку не втомлюються обговорювати її фанати.

"Моніка - неперевершена! Гадаю, їй вдалося затьмарити навіть Мадонну; Мадонна, напевно, буде шокована цими світлинами; краса Беллуччі ніколи не зав'яне; неймовірна жінка з неймовірною енергетикою; це законно - бути настільки красивою та ідеальною у 56 років?; Моя улюблена акторка та модель! Ніколи ніхто не зможе з нею зрівнятися; здається, я знову в неї закохався", — діляться враженнями від фотосесії користувачі мережі.

 Раніше ONLINE.UA показував, як виглядає донька Моніки Беллуччі — Діва Кассель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?