Мороз і штормовий вітер: синоптики попередили про погіршення погоди в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Мороз і штормовий вітер: синоптики попередили про погіршення погоди в Україні

Мороз і штормовий вітер: синоптики попередили про погіршення погоди в Україні
Джерело:  online.ua

Наступного тижня в Україні збережеться морозна погода. Вдень і вночі у всіх регіонах очікуються стійкі морози і сильний вітер, але без снігу. Тільки з 28 листопада можливе незначне потепління, яке принесе з собою опади. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко в соцмережі, передає ONLINE.UА.

За прогнозом Укргідрометцентру, в понеділок, 25 листопада, майже у всіх регіонах України денна температура буде близькою до 0°С. Вночі ж, як і раніше, стовпчики термометрів будуть опускатися до -3 ...- 7°С.

У вівторок, 26 листопада, температура воздуха вдень перейде в плюсові значення. Очікується +3 ... + 5°С, вночі - +1 ...- 3°С.

У середу, 27 листопада, на півдні і сході країни очікуються опади з дощем та мокрим снігом. У нентрі, на півночі та заході України буде сонячно.

У четвер, 28 листопада, опади перемістяться в західні регіони. На тлі дощів трохи підніметься температура повітря до +5 ... + 7°С. Нічні морози також злегка відступлять.

У п'ятницю, 29 листопада, дощі накриють всю Україну. Температура повітря +6 ... + 8°С вдень та +2 ... + 5°С вночі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що ще 6 жовтня в окремі райони України прийшла справжня зима. Сніг випав на заході країни, в селі Поляниця Івано-Франківської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?