Морози до 26 градусів: в Україну йде справжня зима
Категорія
Україна
Дата публікації

Морози до 26 градусів: в Україну йде справжня зима

Морози до 26 градусів: в Україну йде справжня зима
Джерело:  online.ua

В Україну йде справжня зима, яка охопить практично всю країну в кінці грудня. Протягом усього місяця по території країни температура повітря в денний час буде переважно плюсовою з незначними заморозками вночі, але після 25 грудня, католицького Різдва, синоптична ситуація кардинально зміниться. В окремих регіонах і областях України очікуються морози до -26°С. Також до Нового року, за прогнозом синоптиків, майже скрізь випаде сніг. Якою буде погода на Новий рік і Різдво, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gismeteo.

Найхолодніше буде на півночі та сході України. У Харківській, Сумській, Луганській областях стовпчики термометрів опустяться до критичного мінімуму після 25 грудня. Але протримаються сильні морози всього кілька днів і до Нового року погода покращиться - очікується незначний "мінус" і сніг, які створять місцевим жителям святкову атмосферу до свят.

У центральних областях зимова погода не буде такою суворою. Температура повітря опуститься максимум до -7...- 8°С. Правда, на Новий рік киянам навряд чи вдасться насолодитися хрускотом снігу під ногами - в останні дні грудня очікується плюсова температура і дощ.

На півдні України грудень буде порівняно теплим. Незначні морози до -2 ...- 5°С можливі в кінці місяця. Істотних опадів не передбачається.

На заході України з 7 по 9 грудня буде незначний "мінус". Такий же погода буде і на Новий рік.

Слід додати, що похолоднішає в Україні вже з понеділка, 7 грудня. Стовпчики термометрів опустяться до -7 ...- 9°С в нічний час у всіх областях країни. Вдень очікується сонце, але температура повітря триматиметься на рівні 0 і невеликого "мінуса".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як будуть відпочивати українці на новорічні свята- Новий рік і Різдво.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?