Морози до десяти градусів: в Україну йде справжня зима
Категорія
Україна
Дата публікації

Морози до десяти градусів: в Україну йде справжня зима

Морози до десяти градусів: в Україну йде справжня зима
Джерело:  online.ua

З понеділка, 18 листопада, з України закінчиться "бабина осінь" і почне наступати зима. Температура повітря вдень почне опускатися, а вночі можливі морози до -10°С. Про погіршення погоди в Україні повідомила синоптик Наталка Діденко в соцмережі, передає ONLINE.UA.

За прогнозом синоптика, на наступному тижні Україну накриє холодними вітрами арктичного походження. Спочатку похолоднішає на Сході країни, а пізніше морозна погода прийде і в усі інші регіони. В середині тижня на Луганщині та Донеччині можливі нічні заморозки до -10°С, хоча з 18 листопада на всій території України ночі стануть холодними - стовпчики термометрів почнуть наближатися до нуля.

У четвер, 21 листопада, в центрі і на півночі України нічна температура повітря досягне мінусових значень, а вже в п'ятницю, 22 листопада, невеликі заморозки будуть і вдень. Майже у всіх областях температура повітря знизиться до -1°С, а вночі - до -5°С. До того ж, за прогнозом, очікується сильний штормовий вітер. Тому синоптики рекомендують діставати товсті пуховики і теплі шапки, так як справжня зима вже на порозі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ще 6 жовтня в окремі райони України прийшла справжня зима. Сніг випав на заході країни, в селі Поляниця Івано-Франківської області. Зокрема, снігом засипало найбільші гірськолижні курорти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?