Морпіхи та "Азов" врятували пів тисячі прикордонників та поліцейських із порту Маріуполя
Категорія
Україна
Дата публікації

Морпіхи та "Азов" врятували пів тисячі прикордонників та поліцейських із порту Маріуполя

Морпіхи та "Азов" врятували пів тисячі прикордонників та поліцейських  із порту Маріуполя
Джерело:  online.ua

Військовослужбовці 36-ї окремої бригади морської піхоти спільно з іншими підрозділами ЗСУ та Нацгвардії успішно провели спільну спецоперацію з евакуації прикордонників та поліцейських на завод «Азовсталь».

Джерело: Преступности.нет з посиланням на слова офіцера 36-ї ОБРМП

 Морпіхи та Азов врятували бійців з порту Маріуполя

Миколаївські морпіхи та військовослужбовці «Азова» вийшли на бронетехніці до території морського порту, де перебували бійці Держприкордонслужби та кілька підрозділів Національної поліції. В останніх закінчувався боєкомплект.

Військовослужбовці з боєм прорвалися до бійців Держприкордонслужби та Нацполіції, успішно забезпечили вогневе прикриття та на транспорті вивезли близько 500 бійців ДПСУ та НПУ на територію підприємства «Азовсталь».

За інформацією ЗМІ, під час реалізації спланованої спецоперації живій силі окупантів завдали серйозної шкоди.

Нагадаємо, що командир 36-ї бригади морської піхоти Сергій Волина закликав лідерів США, Туреччини та Британії врятувати мирних громадян із дітьми, а також захисників Маріуполя, які перебувають на території «Азовсталі», та вивезти їх на територію третьої країни.

Маріуполь із 1 березня перебуває в облозі. 19 квітня стало відомо, що завод "Азовсталь" знищений практично повністю, бійці витягують людей із-під завалів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?