Москаль отримав відповідь на свої гучні звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

Москаль отримав відповідь на свої гучні звинувачення

Москаль отримав відповідь на свої гучні звинувачення
Джерело:  interfax.com.ua

У Державній фіскальної службі України спростували слова губернатора Закарпатської області Геннадія Москаля про звільнення керівника Закарпатської митниці Володимира Колесникова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"Державна фіскальна служба України повідомляє, що заяви, які розповсюджуються в засобах масової інформації про зміну керівництва Закарпатської митниці, не відповідають дійсності. Керівником Закарпатської митниці є Володимир Колесников, який займає цю посаду з вересня минулого року", - йдеться в повідомленні ДФС.
Також у відомстві зазначили, що з 27 квітня 2016 року голова Закарпатської митниці перебуває на лікарняному, і що 28 і 29 квітня виконуючим його обов'язки виступав заступник Колесникова Олександр Гребьонкін.
Зараз митниця працює в штатному режимі, підкреслили в ДФС.
Як повідомляв ONLINE.UA, Геннадій Москаль написав листа прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману, в якому висловив незадоволення неузгодженим з Закарпатської ОДА звільненням Володимира Колесникова.
На думку губернатора Закарпатської області, це було зроблено в інтересах "сигаретної мафії", що займається контрабандою тютюнової продукції в країни ЄС. Як зазначив Москаль, в Україні стоять і очікують потрапляння в ЄС фури, завантажені контрафактними сигаретами.
Згідно з інформацією "Радіо Свобода", в Генеральній прокуратурі України прийняли рішення про перевірку інформації про вантаж з контрабандними сигаретами.
"Ми перевіримо цю інформацію, якщо вона підтвердиться, то будемо з'ясовувати у митниці, чому вони не вживають заходів реагування", - сказав виконуючий обов'язки генпрокурора України Юрій Севрук.
У той же час Володимир Гройсман різко відповів Геннадію Москалю на його звернення і прохання про звільнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?