Москва погрожує Україні за висилку російських дипломатів
Категорія
Політика
Дата публікації

Москва погрожує Україні за висилку російських дипломатів

Москва погрожує Україні за висилку російських дипломатів
Джерело:  online.ua

Російська влада назвала висилку своїх дипломатів з України недружнім кроком, який ускладнить переговори між Москвою та Києвом. У МЗС РФ пообіцяли дати відповідь українській владі, яка будет нести відповідальність за її наслідки.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Посольства Росії в Україні, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Отруєння Скрипаля: 17 провідних країн світу висилають дипломатів РФ

"Недружній крок Києва неминуче ускладнить переведення діалогу між Росією і Україною в конструктивне русло і явно не сприятиме нормалізації відносин між ними. Відповідальність за його наслідки ляже на українську сторону. У свою чергу, Росія залишає за собою право на дії у відповідь", - підкреслили в російському посольстві.

Слід зазначити, що Україна прийняла рішення вислати 13 російських дипломатів з Одеси, Львова, Києва та Харкова, так як їх оголосили персонами нон-грата через діяльність, несумісну з дипломатичним статусом. У МЗС РФ вважають, що таким чином Київ вирішив приєднатися до світового дипломатичного бойкоту Росії, який введений через отруєння російського шпигуна Сергія Скрипаля в Великій Британії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що деякі країни ЄС відмовились висилати російських дипломатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?